АКТУАЛЬНО

[5]

Для Українського Війська Розробили Безшумних І Невловимих “Лелек”


На аеродромі біля Чернігова робоча група військовослужбовців проводить випробування українського безпілотника “Лелека-100”. Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.
передає     ukrnato
Як зазначається, на відміну від попередніх розробок, авіаційний комплекс “Лелека-100” ще маловідомий і потребує ретельного вивчення, проте виробники стверджують, що він має сучасніше авіаційне та радіоелектронне обладнання, виконує завдання з аеророзвідки на більших відстанях та є більш безшумним і невловимим для радарів.

“Під час випробувальних робіт плануємо оцінити масогабаритні та аероергономічні показники “Лелеки”, а також можливості роботи оператора комплексу в екстремальних умовах”, – розповів заступник начальника Державного науково-випробувального центру ЗС України, полковник Володимир Дмитрієв.

Поряд з випробуваннями на аеродромі військові виконували допідготовку інструкторів, які найближчим часом вирушать у район АТО, де навчатимуть операторів іншого БПЛА – “Фурія” безпосередньо в бойових умовах.

Для Українського Війська Розробили Безшумних І Невловимих “Лелек” Для Українського Війська Розробили Безшумних І Невловимих “Лелек” Reviewed by віталій on 08:27 Rating: 5