АКТУАЛЬНО

[5]

Луценко: Проти Бойка з'явилися "корисні факти"





Голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко каже, що слідство нарешті натрапило на «справжні факти» у кримінальній справі щодо діяльності міністра за час президентства Віктора Януковича, діючого народного депутата від «Опозиційного блоку» Юрія Бойка. 
Про це він заявив на телеканалі «1+1», пише видання «ЛІГА.net», передаєhttp://replyua.net
«Щодо діяльності Юрія Бойка в уряді Миколи Азарова, то на це у Генпрокуратури є цілий ряд проваджень. В рамках одного з них протягом минулого місяця нам вдалося вийти на дійсно корисні факти. Під час судового слідства вони будуть перевірені, і якщо знайдуть підтвердження, то можете не сумніватись – моя рука не здригнеться ухвалити подання до парламенту на притягнення його до кримінальної відповідальності», - розповів Луценко.
Наприкінці вересня поточного року генеральний прокурор дав доручення перевірити, чи готуються або готувалися подання на зняття депутатської недоторканності з Юрія Бойка. Як повідомлялося раніше, народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Лещенко Сергій заявляв, що ГПУ робить все необхідне для того, щоб вивести лідера «Опозиційного блоку» Юрія Бойка з під кримінальної відповідальності та намагається приховати факти.
Луценко: Проти Бойка з'явилися "корисні факти" Луценко: Проти Бойка з'явилися "корисні факти" Reviewed by віталій on 11:06 Rating: 5