АКТУАЛЬНО

[5]

Українець: От і до нашого маленького містечка завітало хамське бидло! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!





МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!....От і до нашого маленького містечка завітало хамське бидло!!!... Вибачаюсь за грубість. але оце створіння на тазіку з Хмельницькими номерами...по маршруту Вінниця - Дунаївці..
передає goldnewscenter
 6 лютого 2017 року нахамило і виставило Учасника АТО та бойових дій.. зі словами: "Чого приперся саме на мій маршрут, хочеш мене заробітку позбути!!!".. і Це при наявності пільгового квитка і всіх посвідчень..
 ПІДКРЕСЛЮЮ ПРИ НАЯВНОСТІ ПІЛЬГОВОГО КВИТКА НА ДАННУ МАРШРУТКУ!!!! Друзі прошу максимальний репост.. хай країна знає бидлоту в лице!!!.. ще підкреслю, що дуже сумно що ціла маршрутка людей мовчки на це дивилась.. люди, Бар врешті реш...та де ж ваша гідність і совість!?!? 
Запам.ятайте це рило, і при нагоді скажіть йому своє ставлення!!!)))Слава Україні і хлопцям що віддають життя за нас усіх!!!((

Українець: От і до нашого маленького містечка завітало хамське бидло! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Українець: От і до нашого маленького містечка завітало хамське бидло! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Reviewed by віталій on 18:46 Rating: 5