АКТУАЛЬНО

[5]

НАДВАЖЛИВО! МАКС РЕПОСТ!!! Колони російської військової техніки вдерлися на територію України





Учора впродовж ночі тривали обстріли на Маріупольському напрямку. Речники АТО повідомляють, що бойовики гатили в бік практично усіх населених пунктів на лінії розмежування в секторі М.

Про це повідомляє ТСН.
передає     de-facto.cc
Таку несамовиту вогневу активність бойовиків легко пояснити наявністю боєкомплекту – снарядів, реактивних ракет, гранат, мін, куль. Дані розвідки підтверджують, що з території Росії, упродовж лише цього тижня вдерлися одразу кілька величезних армійських колон. Наприклад, надвечір вівторка, з боку селища Гукове, через Краснопартизанськ, колишню шахту «Богучарську» та шахту «Майську» пройшла надзвичайно довга колона.

«Стягнули багато техніки – САУ, танки, БТР, БМП. Також у нашому напрямку працював «Град», – повідомив морський піхотинець з позивним «Фокс».

Водночас у окупантів, на Приморській ділянці фронту нині величезні проблеми з особовим складом. І це прямо пов’язано із ситуацією довкола Авдіївки. Проти наших оборонців на Приазов’ї стоїть ворожий так званий «9-й полк морської піхоти». Наші військові кажуть, починаючи від минулої неділі дуже багато з них ватажки бойовиків перекинули саме під Авдіївку. Відчуваючи серйозну нестачу бійців на цій ділянці фронту, вочевидь, бойовики на упередження масовано використовують артилерію, міномети та танки. Стріляють вони без розбору, атакуючи і опорники наших військових, і засипаючи снарядами цивільні території в тилу.

Нічний залп ворожих «Градів» з чотирьох десятків ракет накрив доволі велику площу в районі тилової Сартани. Ракети впали поблизу фермерського господарства, у полі та розтрощили сільськогосподарський ангар, де зберігалося сіно. Лише дивом минулося без руйнувань житлових будинків та жертв поміж цивільних. Але фермерська споруда фактично знищена – вибухом та подальшою пожежею

У ті самі хвилини вже зі сторони окупованого селища Безіменне стріляла інша машина БМ-21 і випустила два десятки реактивних ракет у бік українських позицій у Водяному. Одночасно, тобто близько опівночі, майже сорок 122-міліметрових снарядів у бік Водяного відстріляли ворожі самохідні артустановки «Гвоздика».
НАДВАЖЛИВО! МАКС РЕПОСТ!!! Колони російської військової техніки вдерлися на територію України НАДВАЖЛИВО! МАКС РЕПОСТ!!! Колони російської військової техніки вдерлися на територію України Reviewed by віталій on 18:20 Rating: 5