АКТУАЛЬНО

[5]

Правий сектор : ЗАЯВА ЩОДО ЕКОНОМІЧНОГО БЛОКУВАННЯ ДЛНР






Національно-визвольний рух «Правий сектор» вітає економічну блокаду зовнішньо-окупаційних «республік»!
передає politikan

З ініціативи ветеранів батальйонів «Айдар» і «Донбас» 25 січня добровольці перекрили колію між населеними пунктами Золоте і Гірське на залізничному шляху до окупованого Луганська.

Причина акції — брудна торгівля, яка здійснюється між недобросовісними представниками мирної частини України і окупаційними силами. Блокада швидко знайшла значну кількість противників бізнесу на крові. Зі слів учасників, акція буде розширюватись, поки:

1) Власне, торгівля із захопленими ворогом територіями не буде припинена;

2) Російсько-терористичні сили не звільнять усіх полонених;

3) Не будуть події на Донбасі визнані війною.

Національно-визвольний рух «Правий сектор» вітає економічну блокаду зовнішньо-окупаційних «республік»!

На жаль, режим в Україні має внутрішньо-окупаційний характер. Олігархічна еліта не бачить власної вигоди у відновленні територіальної цілісності України, тому бездіє. Ми вважаємо, що активний національно орієнтований пласт суспільства просто вимушений перебрати на себе певні функції влади заради Перемоги та миру.

За плечима «Правого сектора» блокада зовнішньо-окупованого Криму. Тож, сподіваємось, наша участь і досвід знадобляться, якщо масштаб блокади ДЛНР буде збільшуватись.

Підтримуємо заявлені вимоги! Слава Україні!
Правий сектор : ЗАЯВА ЩОДО ЕКОНОМІЧНОГО БЛОКУВАННЯ ДЛНР Правий сектор : ЗАЯВА ЩОДО ЕКОНОМІЧНОГО БЛОКУВАННЯ ДЛНР Reviewed by віталій on 09:08 Rating: 5