АКТУАЛЬНО

[5]

“КОЛИ ВАМ БАЙДУЖЕ, ХТО ВИНЕН В СМЕРТІ ВАШИХ ДІТЕЙ – МОВЧІТЬ”, – СЕСТРА ЗАГИБЛОГО ВОЇНА (ВІДЕО)




На суддю створюється тиск, а суспільство намагаються ввести в оману. Про це на сторінці в Facebook написала Іляна Гайдук, сестра українського воїна Іллі Гайдука. Він загинув у військово-транспортному літаку Іл-76, який був збитий терористами над Луганським аеропортом.
передає     intermarium
“Ми спробували притягнути до відповідальності винних, вперше в історії України, відкривши справу на генерала. Влада дала рік прожити ілюзією справедливості. Потім, дочекавшись часу тиші винесення вироку після річного розслідування справи у суді, створює штучний тиск на суддю і на суспільство. Фабрикує липові звернення від паперових офіцерів на захист військового чиновника. Ми були першими і надіялись, що надалі будуть відкриватись справи по зраді наших синів, загнаних в котли, в яких також спостерігається присутність і генерала Назарова. Коли вам байдуже, хто винен в смерті ваших дітей — мовчіть. А коли ні – то підтримуйте, подавайте позови, розслідуйте совкове командування, для котрого ніколи людина не була цінністю”, – йдеться в повідомленні.

Ілляна Гайдук додає, що в час, коли суддя пішла в нарадчу кімнату, центральні ЗМІ активно висвітлюють захисників Назарова і замовчують прес-конференцію адвокатів потерпілих. На її думку, так хочуть відстояти невинуватість Назарова

В ніч на 14 червня терористи збили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України ІЛ-76. За даними Міноборони, літак перевозив особовий склад для ротації, окрім військовослужбовців на борту були техніка, спорядження та продовольство. На позиції терористів поблизу Луганського аеропорту, з якої імовірно був вражений Іл-76 сил АТО, були знайдені три пускові труби 9П39-1 від ПЗРК 9К38 “Игла”.

“КОЛИ ВАМ БАЙДУЖЕ, ХТО ВИНЕН В СМЕРТІ ВАШИХ ДІТЕЙ – МОВЧІТЬ”, – СЕСТРА ЗАГИБЛОГО ВОЇНА (ВІДЕО) “КОЛИ ВАМ БАЙДУЖЕ, ХТО ВИНЕН В СМЕРТІ ВАШИХ ДІТЕЙ – МОВЧІТЬ”, – СЕСТРА ЗАГИБЛОГО ВОЇНА (ВІДЕО) Reviewed by віталій on 19:39 Rating: 5