АКТУАЛЬНО

[5]

Семенченко: "Питання до Гройсмана, якій лякає українців кризою в енергетиці"


Питання до Гройсмана, якій лякає українців кризою в енергетиці.

ДВА РОКИ ТОМУ ПОЛЬЩА ПРОПОНУВАЛА ДОПОМОГУ В МОДЕРНІЗАЦІЇ ТЕС. ЧОМУ ІНІЦІАТИВА БУЛА ПРОІГНОРОВАНА? Сообщает goruzont

В січні 2015 року Прем'єр-міністр Польщі Єва Копач повідомила, що польська сторона готова допомогти Україні з модернізацією теплових електростанцій для використання на них різних типів вугілля. Наголошувалось, що модернізація ТЕС під спалювання вугілля газової групи дозволить використовувати паливо, яке видобувається на підконтрольній території, або імпортувати його у дружніх країн, в тому числі з самої Польщі.
Минуло два роки. Що було зроблено за фактом? Правильно, нічого. Японія була готова модернізувати наші ТЕС та надати на це кредит на 10 років. Що ви зробили? Нічого.


З початку блокади ми чуємо, що переобладнання ТЕС – це дуже довго і дорого. Потім Гройсман заявляє, що альтернативи донбаському вугіллю взагалі немає.


Можливо, керівництву держави варто публічно визнати, що вони просто не бажають відмовлятись від торгівлі з окупантами, отримувати надприбутки на "роттердам плюс" і фінансувати ЛДНР, а не вигадувати щоразу нові відмовки?
Семенченко: "Питання до Гройсмана, якій лякає українців кризою в енергетиці" Семенченко: "Питання до Гройсмана, якій лякає українців кризою в енергетиці" Reviewed by віталій on 19:55 Rating: 5