АКТУАЛЬНО

[5]

Roshen прийняв доленосне рішення по Липецькій фабриці: Порошенко нарешті наважився розірвати "пуповину"





Повна зупинка виробництва і консервація виробничих і інфраструктурних об'єктів заплановано на квітень 2017 року - смачні та недорогі "бандеровские канфетки" тепер росіянам лише снитимуться.
Roshen закриває фабрику в Липецьку. Фото: 112 Україна.

Корпорація Roshen прийняла рішення зупинити виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики в Росії. "Повна зупинка виробництва і консервація виробничих і інфраструктурних об'єктів заплановано на квітень 2017 року. Рішення прийнято з економічних і політичних причин", - повідомили в прес-службі компанії, передають   patrioty.org.ua
Також повідомляється, що арешт майна Липецької кондитерської фабрики, накладений Слідчим комітетом РФ в рамках порушеної кримінальної справи, зробив продаж фабрики неможливим.

У Roshen відзначають, що, починаючи з 2013 року, виробництво продукції на Липецькій кондитерській фабриці скоротилося втричі. Причиною тому стало і різке зниження асортименту після необґрунтованої заборони Росспоживнаглядом у 2013 році імпорту української продукції Roshen на територію РФ, і активна дискредитація діяльності фабрики в російських і українських ЗМІ, і тиск органів влади в ряді регіонів на торговельні організації через продажі продукції Липецької кондитерської фабрики, і зниження загального рівня купівельної спроможності населення.

Також підкреслюється, що в зв'язку зі спадом виробництва на фабриці постійно проводилися масові скорочення персоналу. Персонал, що залишився (близько 700 осіб), вже проінформований про наступну зупинку діяльності фабрики. Необхідне повідомлення про масове скорочення буде подано в Липецький центр зайнятості найближчим часом.
Roshen прийняв доленосне рішення по Липецькій фабриці: Порошенко нарешті наважився розірвати "пуповину" Roshen прийняв доленосне рішення по Липецькій фабриці: Порошенко нарешті наважився розірвати "пуповину" Reviewed by віталій on 10:32 Rating: 5