АКТУАЛЬНО

[5]

"Для Трампа буде просто немислимо йти на якісь поступки Путіну", - Піонтковський





"Чудова перемога" Путіна – переміщення Трампа "на трон" - обернеться поразкою

Путін. Фото: ЕРА

Давня боротьба президента Росії Володимира Путіна з силовими структурами РФ, перш за все, з ФСБ, може пожвавитися, коли "кремлівські надії на Трампа" проваляться. Таку думку "Обозревателю" висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, повідомляють     patrioty  

Він нагадав про те, що має місце "стара історія" боротьби Путіна з ФСБ. Зокрема, з питання відсторонення від влади глави Чечні Рамзана Кадирова. "Якщо щось пожвавиться у зв'язку з провалом кремлівських надій на Трампа, ця боротьба теж напевно пожвавиться, пожвавляться всі палацові інтриги", - припустив він.За оцінками політолога, на сьогоднішній день протистояння Путін-ФСБ носить "млявий" характер. "Але воно присутнє. Причому ситуацію всередині країни завжди загострюють зовнішньополітичні поразки, тому Путін від них тікає", - пояснив він та зауважив, що "чудова перемога" Путіна – переміщення Трампа "на трон" - також обернеться поразкою. "Справа наближається до провалу", - переконаний експерт.

У цьому контексті політолог назвав "ідіотською" надію Москви на Трампа. Він переконаний, що в умовах "маси звинувачень у тому, що він путінський агент", для Трампа буде "просто немислимо йти на якісь поступки Путіну, про щось домовлятися з ним, "зливати" Україну і інше". В такому випадку "його просто винесуть звідти". "Це Америка. Його спокійно можуть відсторонити від посади, там є Конгрес", - нагадав він.

"Але якщо він так вже залежить від Путіна, що той буде змушувати його щось робити – ну, тим гірше для нього", - зауважив політолог. І додав, що "не заздрить" новому главі Білого дому. "Трамп зараз у дуже важкому стані – між Путіним і Конгресом. А тут ще китайці поставили ракети на кордоні з Росією".
"Для Трампа буде просто немислимо йти на якісь поступки Путіну", - Піонтковський "Для Трампа буде просто немислимо йти на якісь поступки Путіну", - Піонтковський Reviewed by віталій on 10:47 Rating: 5