АКТУАЛЬНО

[5]

-27 і сильний сніг: синоптики попередили про різке похолодання в Україні


До середини тижня по всій Україні очікується істотне зниження температури.

Про це повідомила начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко, передає “Інтерфакс-Україна”. Сообщает    zolotislova

“25 січня вдень похолоднішає – протягом доби до -1-7 градусів. У ніч на 26-е і 27-е – дуже холодно. Температура вночі опуститися до -15 градусів, місцями -20 градусів . На сході країни до -24 градусів. Денна температура до -5-10 градусів”, – повідомила Савченко.

У Києві, за даними Укргідрометцентру 25 січня вдень очікується -3-5 градусів, від -26-27 до -15-17 градусів вночі, вдень темпертура буде триматися на позначці -8-10 градусів.

У Гідрометцентрі зазначили, що таке похолодання триватиме недовго – вже 28-го січня поступово почнеться підвищення температури.


Водночас синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook зазначила, що у вівторок, 24 січня, на півночі України очікується сніг, а вже 25 січня сніг охопить більшість областей України та посилиться вітер.

“А ось з опадами будуть зміни. На північному сході від України розташувався циклон, який торкнеться невеликим мокрим снігом північну частину України. Опади ймовірні ще, крім північних областей, на Волині, Рівненщині, Полтавській та Харківській областях. Тому північні голови можуть трохи відчути ці коливання атмосферного тиску. У Києві завтра також періодично невеликий мокрий сніг, вночі до невеликого морозу. Вдень у вівторок близько нуля”, – написала вона.


Наталка Діденко
у понеділок
Чи будуть якісь синоптичні зміни в Україні у вівторок?
Температурно - майже не буде. Бо впродовж дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах 3 морозу - 3 тепла. Ясно, що 3 градуси тепла - це ближче до півдня, а 3 градуси морозу розтечуться по півночі, центру та північному сходу переважно.
Найближчої ночі, звичайно, морозець очікується, десь -3-8, на Закарпатті та в Карпатах -7-14 градусів.
А ось з опадами будуть зміни. на північному сході від України розташувався циклон...
  П
-27 і сильний сніг: синоптики попередили про різке похолодання в Україні -27 і сильний сніг: синоптики попередили про різке похолодання в Україні Reviewed by віталій on 10:59 Rating: 5