АКТУАЛЬНО

[5]

Треба тільки їм не заважати: На Донбасі окупанти розстріляли з мінометів своїх поплічників


На Донбасі російські окупанти помилково обстріляли власні позиції та повбивали своїх. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки МО України. 
інформуєhttp://www.zvistka.net
Повідомляється, що 11 січня мінометним розрахунком зі складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ здійснено помилковий обстріл передових позицій власних підрозділів, у результаті якого вбито одного та поранено трьох військовослужбовців полку.
Крім того, 12 січня у 3 мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 АК ЗС РФ під час чищення крупнокаліберного кулемету, внаслідок порушення порядку розбирання зброї, було вбито військовослужбовця кулеметного розрахунку бригади. Як повідомлялося раніше, на Донбасі окупанти через нестачу добровольців взялися примусово мобілізовувати студентів та й тих навчають абияк, через що знову ж таки зазнають втрат, у тому числі небойових.
Треба тільки їм не заважати: На Донбасі окупанти розстріляли з мінометів своїх поплічників Треба тільки їм не заважати: На Донбасі окупанти розстріляли з мінометів своїх поплічників Reviewed by віталій on 15:26 Rating: 5