АКТУАЛЬНО

[5]

Кошмари росіян збулись: НАТО на порозі – блогер





Олександр Коваленко у власному блозі на Фейсбук поділився новинами, які навряд чи радують кремлівських лідерів, - про це інформуєhttp://replyua.net
Блогер зауважує, що цього нарешті дочекались – не скільки поляки, стільки росіяни, які постійно марили «агресивним блоком НАТО», який «становить загрозу» росіянам, підбираючись до їх кордонів. З дванадцятого січня цього року у Польщі дійсно буде розміщено перші броньовані машини і танки, які прибули зі Сполучених Штатів для захисту від можливої російської агресії.
 Крім того, для обслуговування техніки на російський кордон перебазуються чотири з половиною тисячі військових, які нестимуть службу в п’яти регіонах держави. Технічно-підготовчі сили знаходяться у Польщі ще з грудня минулого року. Сьогодні у німецькому порту висадилась основна частина вояків, які розмістяться поблизу Дравсько-Поморського та Жагані. Ще тисяча сто бійців прибудуть навесні і базуватимуться у найбільш вразливому районі – Сувальському коридорі.

Загалом, мрії поціновувачів настоянки глоду як ніколи близькі до свого здійснення – НАТО на самому кордоні. Цікаво, як відреагують у Кремлі, коли такі бригади з’являться в Україні? – зауважує блогер.
Кошмари росіян збулись: НАТО на порозі – блогер Кошмари росіян збулись: НАТО на порозі – блогер Reviewed by віталій on 11:05 Rating: 5