АКТУАЛЬНО

[5]

Вся Україна вперлась: "Не только штаб, все подразделения силовиков, будут делать все возможное, чтобы мы не только удержали позиции, но и продвинулись в перед", - волонтер про "маріупольську м'ясорубку"





Російські окупанти лютують, б’ють із усіх стволів, кидають в бій танки. Однак українці від рядових в окопах до генералів в штабах відчули смак перемоги, і не збираються відступати ні на крок з відвойованих позицій.

Патріоти України пропонують ознайомитись з нічним повідомленням відомого волонтера та блогера Семена Кабакаєва про бої на Донецькому фронті. Під вечір ситуація особливо загострилас у секторі «М». Далі мовою оригіналу.

Обстрел сектора Мариуполь очень жесткий. Боевики наносят удары из тяжелой артиллерии по позициям ВСУ. У мирного населения не только дрожат дома, но и у тех кто ближе к линии разграничения вылетают стекла.

Несколько часов назад звонили из Марика, спрашивали как штаб реагирует. Могут ответить и публично, не только штаб, а и все подразделения силовиков, будут делать все возможное, для того, чтобы мы не только удержали свои позиции, но и продвинулись в перед. Уничтожили "русский мир" и вернули назад свои территории.

Жорстокі бої точаться і в районі Ясинуватської розв’язки, де українці в контратаці відбили важливий опорний пункт, а ворог кинув у бій танки. Важко наразі і на Сітлодарській дузі (на лівому флангу росіяни сильно насідають на Попасну).
Вся Україна вперлась: "Не только штаб, все подразделения силовиков, будут делать все возможное, чтобы мы не только удержали позиции, но и продвинулись в перед", - волонтер про "маріупольську м'ясорубку" Вся Україна вперлась: "Не только штаб, все подразделения силовиков, будут делать все возможное, чтобы мы не только удержали позиции, но и продвинулись в перед", - волонтер про "маріупольську м'ясорубку" Reviewed by віталій on 20:44 Rating: 5