АКТУАЛЬНО

[5]

ЗСУ за два дні боїв біля Авдіївки "поклали" понад 100 кадрових російських військових, ДНРівських вояк навіть не рахують





За кожного вбитого захисника України ворог платить багатократну ціну. Однак за традицією «Мордор» з втратами не рахується. Баби ж ще народять, як у них кажуть.

Оновлені данні про втрати супротивника повідомили в прес-службі 72 Гвардійської ОМБР, зазначають     patrioty.org.ua

«По подтвержденным данным, потери противника за два дня интенсивных боев составили более сотни человек. Около 60 российских военнослужащих находятся в морге Калининского района города Донецк (количество ополченцев-аборигенов, как сообщил источник, здесь никто не считает)», — говорится в сообщении.

За повідомленнями з фронту, ЗСУ залишаються вірними своєї тактики. Після нових хвиль атак оскаженілих росіян, українці контратакують, через що потроху звільняють рідну землю, в рамках угоди Мінськ-1.

Ось що соцмережі повідомляють ввечері 30 січня:

Боєць АТО «Білий господар» (НГУ, блокпост у Світлодарська): «19:09. Бедные Светлодарцы. Мы то ладно, это наша работа, а гражданским в городе, несладко от грохота явно. Простите, друзья. У нас ещё хуже, рядом».

«Горловка. 19.09. На Светлодарке громко».

«Дебальцево, 19.12. Путенские палят. Фащевка - слышно хорошо!»

«Кондратьевка. 20.00. Направление Светлодарска - разрывы один за одним...»

«20:04. Дебальцево. Возобновилась активная работа тяжёлой артиллерии, мощный обстрел идёт».

«20.05. Направление Светлик – Углик: довольно раскатисто и обширно лупит арта».

«20.12. Углик: прилёты всё ближе
ЗСУ за два дні боїв біля Авдіївки "поклали" понад 100 кадрових російських військових, ДНРівських вояк навіть не рахують ЗСУ за два дні боїв біля Авдіївки "поклали" понад 100 кадрових російських військових, ДНРівських вояк навіть не рахують Reviewed by віталій on 12:40 Rating: 5