АКТУАЛЬНО

[5]

Мережі висміяли "велич" ЗС РФ: В Криму на дорозі зламався ракетний комплекс






Нещодавно в соціальних мережах здійнялося палке обговорювання та висміювання інциденту, який стався в наслідок недбалого ставлення з військовою технікою на території окупованого Криму. На дорогах анексованого українського півострова зламався російський зенітно-ракетний комплекс С-300ВМ «Антей». Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла активістка Яресько Катерина, передає replyua.net.

Ракетний комплекс Збройних сил Російської Федерації, який стоїть з поломкою на одній з трас в анексованому Криму, швидко ідентифікували та сфотографували волонтери. Соціальні мережі просто здійнялися від висміювання «російської обороноздатності». «Техніка часів Радянського союзу не змогла проїхати по окупованій землі, бо вона має місію захищати», - написав один з користувачів соцмереж. «Вау! Це та військова міць Збройних сил Російської Федерації, яка має лякати ввесь західний світ?!», - зазначив інший.

За обговореннями можна зробити висновок, що інцидент стався поблизу Євпаторії. С-300ВМ призначений для протиповітряної оборони. Він відстежує та ліквідує сучасні літаки тактичної та стратегічної авіації (десантні, вантажні літаки тощо). Комплекс використовує балістичні ракети середньої дальності ураження.
Мережі висміяли "велич" ЗС РФ: В Криму на дорозі зламався ракетний комплекс Мережі висміяли "велич" ЗС РФ: В Криму на дорозі зламався ракетний комплекс Reviewed by віталій on 15:34 Rating: 5