АКТУАЛЬНО

[5]

ЗА КОРДОН ВІДТЕПЕР НІ НОГОЮ??? ПАСПОРТИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ МОЖУТЬ ВИЯВИТИ НЕДІЙСНИМИ!





Нові ID-карти, якими повинні бути замінені всі паспорти громадян України, можуть виявитися недійсними, оскільки інформація з вмонтованого в них чіпа не може зчитуватися у всіх держустановах. інформуєhttp://week-end.cc

Так, у матеріали зазначається, що з карткою одночасно видають виписку з єдиного державного демографічного реєстру – документ про місце реєстрації.

Без цього папірця паспорт буде недійсним. Незважаючи на те, що ця інформація вже є на чіпі, в низці установ немає апаратури для її зчитування. Такі апарати є лише у прикордонників.

Одночасно їздити за кордон за ID-картками все одно не вийде. І хоча Україна має угоду з Росією і Білоруссю про перетин кордону за внутрішніми паспортами, їхні прикордонники наші нові паспорти документом не вважають.

Нагадаємо, що з листопада 2016 року українцям оформляють тільки новенькі ID-карти. Зараз такі пластикові картки видають тільки дітям у 16 років і дорослим у разі крадіжки або втрати паспорта, якщо це підтверджено спеціальними документами.

Крім того, ID-паспорт можна отримати, якщо вам час вклеювати фотографію в 25 або 45 років, та у разі зміни прізвища. У базу вносять дані про людину, а саме – ідентифікаційний код, він відтепер буде надрукований просто на паспорті.
ЗА КОРДОН ВІДТЕПЕР НІ НОГОЮ??? ПАСПОРТИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ МОЖУТЬ ВИЯВИТИ НЕДІЙСНИМИ! ЗА КОРДОН ВІДТЕПЕР НІ НОГОЮ??? ПАСПОРТИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ МОЖУТЬ ВИЯВИТИ НЕДІЙСНИМИ! Reviewed by віталій on 15:47 Rating: 5