АКТУАЛЬНО

[5]

Казанський: ось класична зрада у прямому розумінні цього слова





Журналіст Денис Казанський ділиться новинами про відверто неправосудне рішення, прийняте одним із українських судів, - про це replyua.net стало відомо зі сторінки блогера в Фейсбук.
інформуєhttp://replyua.net
Так, сьогодні, одинадцятого грудня 2016 року, стало відомо про те, що суд своїм рішенням звільнив з-під варти очільника міського відділку міліції Краматорська Олександра Ковтуна, який буквально «здав» місто сепаратистам у 2014 році. Так, у середині квітня 2014 року, коли збройні сили України зайшли до міста, він особисто переконував їх здати зброю і не чинити опір сепаратистам. Незважаючи на свідчення цих військових, Харківський суд вирішив, що ніякого порушення у діях колишнього правоохоронця немає.

Казанський зауважує, що цей ганебний випадок ще раз підтверджує, що нам ще рано планувати повернення ОРДЛО, адже ми не можемо навести лад навіть на тих територіях, які нам підконтрольні. Держава не в змозі захистити себе – тільки одиниці з відвертих зрадників та сепаратистів понесли заслужене покарання. Ця ситуація несе у собі пряму загрозу рецидиву окупації – мережа тих же виконавців лишається на своїх місцях. Чи варто нагадувати, що держава, яка неспроможна захистити себе, приречена на загибель, - зауважує блогер.
Казанський: ось класична зрада у прямому розумінні цього слова Казанський: ось класична зрада у прямому розумінні цього слова Reviewed by віталій on 07:22 Rating: 5