АКТУАЛЬНО

[5]

Туреччина допоможе Україні боротись з російською пропагандою





Незважаючи на доволі непослідовне ставлення до контактів з окупованим Кримом, турецька влада дотримується попередніх заяв про повагу до територіальної цілісності України. Відтак, Анкара зробила черговий жест допомоги Києву в боротьбі з російською пропагандою, - про це replyua.net стало відомо з матеріалів «Крим. Реалії».
Так, сьогодні, третього грудня 2016 року, член Національної ради телебачення та радіомовлення Сергій Костинський повідомив, що українська сторона узгодила з Туреччиною частоти мовлення, що буде здійснюватись з Генічеського району Херсонської області. За словами чиновника, у цьому питанні Анкара виступила як союзник України.

Нагадаємо, у рамках протидії російській пропаганді, Україна встановить поблизу адміністративного кордону з окупованим Кримом телевежу, перший блок якої вже закладено. Відтак, заплановано, що вже до кінця цього року у Криму почують мовлення чотирьох вітчизняних радіостанцій. За допомогою побудови вежі намагаються вирішити дві проблеми: по-перше, надавати мешканцям окупованої території оперативну і правдиву інформацію про Україну, і, по-друге, виключити з ефіру півдня Херсонської області російські передачі, що транслюються з Криму.
Туреччина допоможе Україні боротись з російською пропагандою Туреччина допоможе Україні боротись з російською пропагандою Reviewed by віталій on 22:09 Rating: 5