АКТУАЛЬНО

[5]

Господиня будинку в Княжичах, в який лізли грабіжники, розповіла, що взяли з її дому





У Княжичах нам розповіли, що господиня будинку – пенсіонерка і нібито займалася підприємництвом в столиці.  пишеhttp://politikan.net
Кореспонденти Корупції. Інфо поспілкувалися з власниками будинків в Княжичах, біля яких в результаті перестрілки в ніч на неділю загинули п’ятеро силовиків.
Господар недобудови, де, за словами силовиків перебувала засідка копів, розповів нам, що має намір його продати.
«Дізнався з новин про перестрілку і про те, що там фігурує мій будинок, відразу примчав. Переживаю», – говорить господар будинку Олександр, додаючи, що з цим будинком у нього і так були проблеми. «Пропонував дітям сюди переїхати – не захотіли. Добудувати теж поки не виходить. А після такого, напевно, продам і все», – журиться господар «засідки».


В цьому будинку ховалися оперативники.

Також ми розшукали власницю будинку, в якому спрацювала сигналізація, після чого в Княжичах і почалася бійня.
«Моя версія того, чому грабіжники обрали мій будинок – він був порожній, було видно, що там нікого немає. Але в будинку нічого не вкрадено, все на місці. Але сигналізація в будинку спрацьовує регулярно», – розповіла нам господиня будинку Тамара Данішевська.
За словами господині, винести грабіжники нічого не встигли.
І додала, що все-таки не виключає: часті спрацьовування сигналізації могли бути і підступами злодіїв, які, можливо, присипляли пильність силовиків помилковими тривогами.
Про саму Данішевську в Княжичах нам розповіли, що вона пенсіонерка і нібито займалася підприємництвом в столиці, а згідно Держреєстру підприємців, Тамара Данішевська займалася торгівлею верхнього одягу.
Нагадаємо, в ніч на неділю в селі Княжичі під Києвом, за версією слідства, поліцейські вбили колег, переплутавши їх з грабіжниками, за якими велося стеження.
Прокуратура Київської області взяла на себе розслідування розстрілу п’ятьох силовиків. Оскільки кримінальне провадження – за статтею «Вбивство», то про кількість фігурантів у відомстві говорити поки відмовляються.
Наші джерела в силових відомствах не виключають, що розслідувати будуть дії всіх підрозділів, які працювали на завданні, а це не менше десяти осіб.
Господиня будинку в Княжичах, в який лізли грабіжники, розповіла, що взяли з її дому Господиня будинку в Княжичах, в який лізли грабіжники, розповіла, що взяли з її дому Reviewed by віталій on 12:59 Rating: 5