АКТУАЛЬНО

[5]

У справу вступає Гройсман: Для “ПриватБанку” сьогодні момент істини – ЗМІ





Кабінет Міністрів України сьогодні на вечірньому засіданні вирішить питання щодо націоналізації “ПриватБанку”. Про це виданню Главком повідомили джерела в уряді, зазначаєhttp://www.zvistka.net/

Засідання заплановано на 20.30.

Кабінет Міністрів України на засіданні 16 грудня вніс зміни в порядок націоналізації комерційних банків. Починаючи з жовтня в ЗМІ почали з’являтися повідомлення про можливу швидку націоналізацію “ПриватБанку”. У фінустанові цю інформацію спростували і назвали фейком.

Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва заявляла, що чутки про можливу націоналізацію “ПриватБанку” ходять вже два роки.

На цьому тижні заступник голови “ПриватБанку” Олег Гороховський зазначив, що за розмовами про націоналізацію ховається спланована атака на банк.

ЗМІ писали, що бізнесмен Ігор Коломойський погодився на націоналізацію “ПриватБанку”, однак глава Кабміну Володимир Гройсман висловився проти.

Як відомо, “ПриватБанк” є найбільшим банком в Україні. За даними НБУ на 1 липня 2016 року, за розмірами активів він займав перше місце серед 101 чинного банку з капіталом 268,9 млрд грн.
У справу вступає Гройсман: Для “ПриватБанку” сьогодні момент істини – ЗМІ У справу вступає Гройсман: Для “ПриватБанку” сьогодні момент істини – ЗМІ Reviewed by віталій on 17:08 Rating: 5