АКТУАЛЬНО

[5]

“КВАРТАЛ 95” ВИСМІЯВ “ДИВНИЙ БЕЗВІЗ” ДЛЯ УКРАЇНИ (ВІДЕО)





Студія “Квартал 95” у новому випуску “Вечірнього Києва” саркастично відреагувала на новину про введення безвізового режиму для України, адже виявилося, що цей “безвиз” оголосили не з ЄС, а з маловідомими островами у Вест-Індії.
інформуєhttp://intermarium.com.ua
Валерій Жидков показав на карті острівну державу в Карибському морі Сент-Кітс і Невіс, куди тепер українці можуть в’їхати без віз. Мінусами такої подорожі гуморист назвав високий рівень злочинності, складний переліт з кількома пересадками і небезпеку заразитися важкими хворобами.

Проте, в “Кварталі 95” припустили, що безвізовий режим України з державою Сент-Кітс і Невіс потрібен українським мільйонерам, тому що ці острови вважаються надійної офшорною зоною з високим ступенем конфіденційності.

До того ж, у передачі відзначили, що вирішення питання про довгоочікуване безвізовий режим України з Євросоюзом знову відклали.

“КВАРТАЛ 95” ВИСМІЯВ “ДИВНИЙ БЕЗВІЗ” ДЛЯ УКРАЇНИ (ВІДЕО) “КВАРТАЛ 95” ВИСМІЯВ “ДИВНИЙ БЕЗВІЗ” ДЛЯ УКРАЇНИ (ВІДЕО) Reviewed by віталій on 17:13 Rating: 5