АКТУАЛЬНО

[5]

Саркозі вибуває з президентських перегонів у Франції

За попередніми даними підрахунку голосів, екс-президент Франції Ніколя Саркозі програв перший тур праймеріз і вибув із президентської гонки
Про це повідомляєhttp://top.io


В першому турі праймеріз французьких консерваторів Саркозі набрав 24,4% голосів, колишні прем'єр-міністри Франсуа Фійон і Ален Жюппе набрали 42,8% і 26% відповідно. У даний момент підраховані голоси в 2912 виборчих дільницях з 10228.

 Читайте також Опитування: 85% французів не хочуть, щоб Олланд балотувався в президенти Ніколя Саркозі / REUTERS Другий тур праймеріз має відбутися 27 листопада. Якщо результати першого туру не зміняться, то в другому турі візьмуть участь Фійон і Жюппе. 

Франсуа Фійон / REUTERS За попередньою домовленістю, саме переможець праймеріз буде балотуватися на пост президента Франції в наступному році від консерваторів.  Читайте також Саркозі пообіцяв заборонити мусульманські купальники буркіні, якщо стане президентом Ален Жюппе / REUTERS Як повідомляв УНІАН раніше, лідер французьких ультраправих, партії "Національний фронт" Марін Ле Пен за результатами останніх соціологічних опитувань з величезним відривом випереджає найближчого конкурента на президентських рейтингах.
Саркозі вибуває з президентських перегонів у Франції Саркозі вибуває з президентських перегонів у Франції Reviewed by віталій on 05:48 Rating: 5