АКТУАЛЬНО

[5]

США надали українському флоту швидкісні човни

Військово-морські сили України одержали пакет міжнародної допомоги, який раніше схвалили на Варшавському саміті НАТО.
Про це повідомила начальник управління комунікації та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк, – пише http://informator.news
Так, український флот отримав швидкісні човни й обладнання зв’язку від США та обмундирування і спорядження від Туреччини.
Водночас Туреччина забезпечила ВМС України необхідним спорядженням.


“Іноземні партнери надають всебічну допомогу у відновлені Військово-морських сил України. У комплексному пакеті допомоги для України, який був схвалений на Варшавському саміті НАТО, одним із пріоритетів є відновлення спроможностей ВМС, а особливо відновлення корабельного складу, спостереження надводної та підводної обстановки”, — сказала Гаврилюк.
Також вона додала, що від США українські ВМС отримують допомогу в підготовці підрозділів морської піхоти, розвитку системи управління та менеджменту ВМС.
Велика Британія, своєю чергою, сприяє розвитку морської піхоти України, а Італія допомагає в питаннях проведення амфібійної ситуації.
Нагадаємо, віце-адмірал Військово-Морських Сил Збройних сил України та командувач ВМС України заявив, що Україна розширює свій військово-морський флот та ремонтує фрегат “Гетьман Сагайдачний”. Так, Україна протистоятиме російському військовому нарощуванню на території окупованого Криму.
США надали українському флоту швидкісні човни США надали українському флоту швидкісні човни Reviewed by віталій on 19:26 Rating: 5