АКТУАЛЬНО

[5]

Гороскоп на 17 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку




Овен   інформуєhttp://svitovi-visti.blogspot.com
Якщо у вас сьогодні прокинеться активний теоретик, розбудити практика у вас не вийде. Весь день ви ризикуєте провести в нескінченних роздумах на тему, що, як і в якому порядку слід робити. Думок цих буде багато, і всі вони будуть напрочуд гарні. Шкода тільки, здійснити хоч що-небудь з цих задумів навряд чи вийде.
Телець
Сьогодні ви захочете розібратися з усіма назрілими та назревающими питаннями і проблемами. Головне, щоб ця тяга випадково не перекинулася на з'ясування відносин з ким-небудь. Набагато краще використовувати її на те, щоб привести в порядок справи, що нагромадилися. Заодно непогано навести порядок в сумочці або у шухляді свого столу — там можна знайти те, що вважався безповоротно втраченим.
Близнюки
Сьогодні у вас може народитися грандіозна ідея з приводу перебудови свого будинку. Ця ідея буде у всіх відносинах симпатична, ось тільки втілювати її в життя категорично не рекомендується. Сьогодні ви не схильні переживати з приводу реалістичності своїх задумів, і в творчому пориві цілком можете замахнутися на знесення несучої стіни або якось ще потоптати всі будівельні норми і правила.
Рак
Сьогодні вам буде важче, ніж зазвичай, проявляти організованість. Швидше за все, справи, які вам нецікаві, ви просто перенесете на невизначене «потім», а самі займетеся тим, що захочеться. Якщо ж вам все-таки доведеться робити те, що не до душі, ви здатні наробити масу помилок. Так що єдиний вихід для вас займатися тим, що викликає інтерес. Або ж знайти інтерес у справі, яким волею-неволею доводиться займатися.
Лев
Це непоганий день, коли ви будете схильні дивитися на життя філософськи. Що ж, іноді це єдино правильний підхід до речей, які не можеш змінити. Навіть якщо не все у вас буде складатися гладко, ваша незворушність і почуття гумору допоможуть вам не драматизувати ситуацію або навіть повернути її на свою користь. Що б не сталося, похитнути ваше спокій буде важко.
Діва
Сьогодні ваші фінансові справи впевнено підуть в гору. Можливо, протягом дня надійде цікава пропозиція, або хтось із знайомих віддасть борг. Може бути, начальство вирішить підвищити вам зарплату чи прийде в голову чудова ідея, як розбагатіти. Так чи інакше, варто уважно розглядати будь-які приходять до них фінансові ідеї і можливості — навіть якщо на перший погляд вони здадуться дивними.
Ваги
Сьогодні ви будете сповнені суперечливих емоцій, які здатні захопити вас з головою. Ви б і раді не піддаватися, але зробити це буде складно: день схиляє не тільки до емоційності, але і до спонтанності вчинків і почуттів. З-за цього сьогоднішні рішення можуть виявитися несподіванкою навіть для вас самих. Якщо ви не хочете, щоб ваші імпульсивні кроки призвели до помилок, необхідно весь день тримати себе в руках, заспокоюючи і зводячи нанівець свої раптові пориви.
Скорпіон
Сьогодні ви будете налаштовані мрійливо — навіть якщо обставини терміново зажадають спуститися з небес на землю, зробити це буде нелегко. День наділяє вас яскравими фантазіями, які з успіхом будуть затьмарювати для вас реальність або як мінімум на рівних сперечатися з нею. Особливо це стосується тих, хто закоханий або знаходиться у пошуках коханої людини.
Стрілець
Сьогодні перед вами може встати непросте завдання, і від того, як ви її вирішите, буде залежати багато чого. Можливо, саме сьогодні може знадобитися прийняти остаточне рішення в якомусь питанні або зробити крок, який задасть життя новий напрямок. Так що рішення повинні бути зважені і продумані — адже наслідки цього вибору ще довго даватимуть про себе знати.
Козеріг
Сьогодні ви здатні повірити в чудеса. Цілком можливо, що якісь події, яким ви станете свідком, не будуть вкладатися в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, ви відчуєте дежавю, або на ваших очах відбудеться дивовижна подія, збіг або явище. А може бути, між вами і симпатичним Хтось пробіжить любовна іскра.
Водолій
Зірки говорять, що, пустивши справу на самоплив, ви виграєте більше, ніж, якщо станете переживати даремно. Як говориться, наберися сміливості, якщо хочеш щось змінити, і наберися терпіння, якщо нічого змінити не в силах.
Риби
Сьогодні є велика ймовірність того, що ви зумієте знайти хитромудрий хід, який наблизить вас до мети. Бурчанням і невдоволенням ви навряд чи зможете вирішити проблему, тому найкращий вихід — це розслабитися, довірившись долі.
Гороскоп на 17 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку Гороскоп на 17 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку Reviewed by віталій on 06:56 Rating: 5