АКТУАЛЬНО

[5]

Експерт: ось такий парадокс української політики





За словами блогера Богдана Карпенка, українська політика наповнена незбагненними парадоксами, які неможливо логічно пояснити, - про це виданню replyua.net стало відомо з допису, опублікованого експертом на власній сторінці в соціальній мережі.

передає     replyua.net

Так, Карпенко зауважує, що навіть основні новини сьогоднішнього вечора можуть багато чого розповісти про логіку і здоровий глузд українських виборців. Наприклад, «злочинний кондитер», «шоколадний барига», «найбільш проросійський президент» Петро Порошенко поїхав сьогодні до Нью-Йорка, де з трибуни Генеральної асамблеї ООН говорив про російську агресію і закликав держав-членів ООН нарешті визнати, що Голодомор був актом геноциду українського народу з боку радянської влади.

З іншого боку, «найбільш проукраїнський мер», очільник Львова Андрій Садовий мав розмову з російською журналісткою Жанною Немцовою – це інтерв’ю вже опубліковано на сайті видання Deutsche Welle. У ньому Садовий розповів, що російський президент Володимир Путін «для багатьох лідерів слугує зразком, але мало хто наважується у цьому зізнатись». Ось такі незбагненні парадокси зустрічаються в українському політикумі, - зауважує блогер.


Експерт: ось такий парадокс української політики Експерт: ось такий парадокс української політики Reviewed by віталій on 10:28 Rating: 5