АКТУАЛЬНО

[5]

Читати тим, для кого важливі субсидії! З 1 травня змінюється порядок призначення та надання субсидій!





1 травня 2017 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України, яка змінює порядок призначення та надання населенню субсидій. В ній йдеться про те, що частина невикористаної субсидії для індивідуального опалення відтепер перераховуватиметься на особовий рахунок субсидіанта. Про це повідомляє директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.
передає   30seconds.com.ua

«Ми сподіваємось, що монетизація субсидій заохотить населення до економії комунальних послуг. Адже після закінчення опалювального сезону частина невикористаної суми субсидії , буде перераховуватися на особовий банківський рахунок одержувача субсидії або виплачуватиметься через відділення Укрпошти. А станом на сьогодні ця частина становить 689 гривень», – коментує Юрій Крикунов.

З 01.07.2017 року по 01.09.2017 громадяни, для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення, мають подати заяву на відшкодування коштів готівкою до районних управлінь праці та соціального захисту населення.

Перерахування невикористаної субсидії здійснюватиметься на підставі списків осіб, які подаються до 1 червня поточного року виробниками/виконавцями послуг. Сума компенсації не перевищуватиме вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії, що станом на сьогодні дорівнює 689 грн.


Читати тим, для кого важливі субсидії! З 1 травня змінюється порядок призначення та надання субсидій! Читати тим, для кого важливі субсидії! З 1 травня змінюється порядок призначення та надання субсидій! Reviewed by віталій on 18:04 Rating: 5