АКТУАЛЬНО

[5]

Вісім продуктів, які не слід вживати з алкоголем





Важлива інформація про несумісність алкоголю та продуктів харчування.


Всім любителям алкогольних напоїв варто знати небезпечні поєднання їх із деякими продуктами харчування, 
повідомляють      patrioty.org.ua

1. Енергетики.

Енергетичні напої у своєму складі мають речовини, які підвищують артеріальний тиск і можуть призвести до спазму судин головного мозку. Якщо ці напої змішати з алкоголем, то такий мікс може порушити роботу нирок, спричинити судом і розвиток серцевої аритмії.

2. Маринади.

Комбінація маринованих овочей та алкоголю може призвести до шкоди ниркам та печінці. Адже для приготування маринадів використовують оцет. Якщо ж вам все ж кортить закусити спиртне чимось кислим, то краще вживати солоні огірки, або квашену капусту.

3. Газовані напої.

У газованій воді міститься чимала кількість вуглекислого газу, який подразнює слизову оболонку шлунку, а це в свою чергу призводить до пришвидшення всмоктування спирту. В результаті людина швидко п'яніє.

4. Помідори.

Якщо алкоголь закушувати помідорами, то це може порушити травлення. Проте продукти переробки помідорів (томатна паста, кетчуп, соус) такого ефекту не мають. А отже помідори у власному соку та сік можна вживати.

5. Солодощі.

Шоколад у поєднанні з алкоголем підвищує навантаження на підшлункову залозу. Через це ви можете отримати біль у животі та спазми.

6. Смажене м'ясо.

При вживанні спиртного краще уникати смажене м'ясо. Замініть його на печене чи варене. А ще ліпше - рибою.

7. Фрукти.

Фрукти лише сприяють бродінню алкогольних напоїв у шлунку.

8. Кава.

Суміш алкоголю та кави підвищує небезпеку гіпертонічного кризу і навіть спазму судин головного мозку.
Опублікував: Олекса Хвацький


Вісім продуктів, які не слід вживати з алкоголем Вісім продуктів, які не слід вживати з алкоголем Reviewed by віталій on 21:02 Rating: 5