АКТУАЛЬНО

[5]

«Вже не приховують, покидьки, що заварили цю кашу»: Геращенко емоційно відреагувала на заяву Пєскова Донбасом





Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook дуже емоційно прокоментувала заяву Кремля з приводу того, що через загострення подій на Донбасі Росії необхідно терміново переговорити зі Сполученими Штатами. 
Геращенко звинуватила Кремль у тому, що саме він став ініціатором ескалації військового конфлікту на Донбасі, під час якого Росія вбила десятки військовослужбовців і мирних жителів Авдіївки.
 Про це повідомляє proua.com.ua  посилаючись на «Діалог.UA». 
Ірина Геращенко назвала Кремль військовим злочинцем і вбивцею. Пост віце-спікера українського Парламенту став відповіддю на висловлювання путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова, який заявив, що загострення ситуації на Донбасі є приводом для діалогу між Росією і США. Він виступив за якнайшвидше проведення переговорів, під час яких буде обговорюватися і Україна.
 Сільський гламур - наше все! 23 фото, дивлячись на які, не тільки одружитися, але і жити перехочется! Нагадаємо, російська сторона протягом трьох днів відмовлялася від припинення вогню на Донбасі. Тільки сьогодні вдалося отримати письмові гарантії від Росії по встановленню «режиму тиші».



«Вже не приховують, покидьки, що заварили цю кашу»: Геращенко емоційно відреагувала на заяву Пєскова Донбасом «Вже не приховують, покидьки, що заварили цю кашу»: Геращенко емоційно відреагувала на заяву Пєскова Донбасом Reviewed by віталій on 19:39 Rating: 5