АКТУАЛЬНО

[5]

ЛІДЕРИ ДНР І ЛНР - БАНДИТИ..! РОСІЙСЬКИЙ ПОЛІТИК ПІДІРВАВ МЕРЕЖУ ЗАЯВОЮ ПРО ВИГОДУ ДЛЯ РФ ВІД ВІЙНИ НА ДОНБАСІ (ВІДЕО)


В мережі активно обговорюють заяву російського опозиціонера Леоніда Гозмана, лідера Загальноросійського громадського руху «Союз правих сил». В ефірі росТБ він заявив, що за війну на Донбасі несуть відповідальність росіяни і Кремлю не вигідно її закінчення.
Новину повідомляє  goldnewscenter.
Гозмана запросили взяти участь в політичній дискусії про загострення ситуації на Донбасі. Перед цим показали сюжет про те, як житель Донбасу проклинає ЗСУ через смерть своєї матері від їх снаряду. Однак Гозман, якого попросили до слова після сюжету, на провокацію не піддався. Він заявив, що війна - завжди брудна, і жертви на Донбасі є з обох сторін.
«На нас як на громадян нашої країни лежить відповідальність за той кошмар, який там в цю годину відбувається. Ця війна з жертвами з обох сторін і насильством не могла б тривати більше дня, якби ми не підтримували зброєю, грошима, людьми ось цих так званих лідерів «республік», які з моєї точки зору - просто кримінал», - сказав опозиціонер.
Він вважає лідерів «ДНР» і «ЛНР», в тому числі Захарченка та Пушиліна, звичайними бандитами на чолі їх угруповань. Вони не захищають росіян на Сході України, а просто пиляють ту допомогу, яку їм присилають з Росії. Він упевнений, що українська влада не буде влаштовувати геноцид жителям Донбасу після того, як візьме його під свій цілковитий контроль. І в приклад ставить звільнений від колишнього «міністра оборони ДНР» Ігоря Стрєлкова та його бойовиків Слов'янськ, в якому налагодилося нормальне життя після того, як ЗСУ взяли місто під свій контроль.
Гозаман також заявив, що чинній російській владі вигідно, щоб ця війна тривала. Тому що, по-перше, вона консолідує російське суспільство і відволікає його від насущних проблем. А по-друге, звільняє країну від великої частки криміналітету, який у вигляді добровольців вирушає мародерствувати на Донбас.
Соціальнімережі підірвав його виступ. Одні хвалять його сміливість, інші пишуть, що він все бреше. «Невже на Росії ще залишилися думаючі чесні люди. Респект і повага Гозману. Знаходитися поруч з фашистськими тварюками нелегко адекватній людині», «Приголомшливе брехло - кілька років поспіль поливає владу і весь час говорить що в Росії заборонено поливати владу. Потім ліберасня дивується, чому за них не голосують», «рашкофашисти не хочуть чути правду - вона для них, як світло для вампірів! коли смілива людина говорить правду, то вони виливають отруту з брудних ротів на неї», «тож так... Я сам в ЛНР живу... роботи немає ні...я, а Плотницкий хоч би мирним по тисячі рублів платив, а він е...льник собі нажер ..... так що», «правда, гірка правда. Невже намірилися злити домбассію-лугандонію? У Верховного дах поїхав або це дальній умисел? У всякому разі, на російському TV нічого не може відбуватися всупереч волі Кремля», - пишуть користувачі. 
Нагадаємо, дискусія між американським журналістом і представником прокремлівського табору Олександром Дугіним була різко перервана останнім. Він не захотів продовжити «дурних розмов», коли мова зайшла про Нємцова і режим Путіна.
ЛІДЕРИ ДНР І ЛНР - БАНДИТИ..! РОСІЙСЬКИЙ ПОЛІТИК ПІДІРВАВ МЕРЕЖУ ЗАЯВОЮ ПРО ВИГОДУ ДЛЯ РФ ВІД ВІЙНИ НА ДОНБАСІ (ВІДЕО) ЛІДЕРИ ДНР І ЛНР - БАНДИТИ..! РОСІЙСЬКИЙ ПОЛІТИК ПІДІРВАВ МЕРЕЖУ ЗАЯВОЮ ПРО ВИГОДУ ДЛЯ РФ ВІД ВІЙНИ НА ДОНБАСІ (ВІДЕО) Reviewed by віталій on 21:23 Rating: 5