АКТУАЛЬНО

[5]

Російські терористи відкрили вогонь по ремонтних бригадах, що відновлюють електропостачання в Авдіївці


Бойовики обстрілюють піротехнічні загони і загони енергетиків, які приїхали у фронтову Авдіївку для проведення ремонтних робіт. Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Twitter, передають  zolotislova

"Піротехнічні групи ДСНС і бригади енергетиків під Авдіївкою обстрілюють. Люди лежать на землі. Поранених і загиблих немає. Підлі провокатори!", - написав він.
Інформацію про обстріл також підтвердив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Російські бойовики щойно порушили режим тиші біля Авдіївки. Рашисти розпочали хаотичну стрілянину по бригаді електромонтажників. Працівники змушені були залягти, рятуючись від вистрілів. Ремонтники не дійшли орієнтовно 300 метрів до місця можливого пориву ЛЕП", - написав він на своїй сторінці у Facebook.


Сьогодні ремонтники почали відновлювальні роботи систем електропостачання Авдіївки - про це доповів президенту глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. Щоб потрапити на місце, довелося задіяти саперів.


Нагадаємо, російські війська і контрольовані РФ бойовики на Донбасі з 29 січня почали масовані обстріли Авдіївки, використовуючи важку артилерію, системи «Град» і танки. У місті пошкоджено багато житлових будинків, проблеми з електрикою, водою і опаленням.
Російські терористи відкрили вогонь по ремонтних бригадах, що відновлюють електропостачання в Авдіївці Російські терористи відкрили вогонь по ремонтних бригадах, що відновлюють електропостачання в Авдіївці Reviewed by віталій on 16:41 Rating: 5