АКТУАЛЬНО

[5]

"Утро начинается с хороших новостей": У Донецьку терориста "Гіві" підірвали у власному кабінеті, - Бутусов (фото, відео)


Загибель одного із ватажків терористів підтверджують і сепаратистські ресурси.

Терорист Гіві. Фото: people.in.uaЗа повідомленням Стрєлкова-Гіркіна, в окупованому Донецьку підірваний кабінет ватажка штурмового "батальйону "Сомалі" Михайла Толстих "Гіві". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов,
 передають    patrioty.org.ua

"Чекаємо офіційних повідомлень, підтвердження, сподіваємося, що терорист, що заплямував себе вбивствами й тортурами цивільних осіб і полонених, що перебував у кабінеті, злетів слідом за своїм дружком "Моторолою", - йдеться в його повідомленні.

"Нібито підірваний кабінет "Гіві" разом з власником. Імовірно - влучання снаряда РПО "Джміль", - йдеться у повідомленні Стрєлкова на його сторінці ВКонтакте.

"Сьогодні о 6:12 в результаті терористичного акту загинув герой ДНР, командир батальйону "Сомалі" полковник Михайло Толстих, відомий як "Гіві". Це продовження терористичної війни, розпочатої українськими силовиками проти жителів Донбасу", - повідомив представник так званого "Міністерства оборони "ДНР".


Сепаратисти у соцмережах повідомили, що тіло командира батальйону "Сомалі" Михайла Толстих, який мав позивний "Гіві" вже знайдено. "8:47. Тіло виявлено. На жаль, сумнівів майже немає", - йдеться в повідомленні.
У "ДНР" заявили, що "за гарячими слідами" вийшли на ймовірних вбивць командира батальйону бойовиків "Сомалі" Михайла Толстих, більш відомого як "Гіві". Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прокуратуру "ДНР". Стверджують, що до замаху причетна українська диверсійно-розвідувальна група.
9.51. Голова Нацполіції В'ячеслав Аброськін посилаючись на агентурні джерела підтвердив вбивство "Гіві".
Довідка
Реактивний піхотний вогнемет РПВ «Джміль» (рос. РПО-А «Шмель») — динамореактивна зброя одноразового застосування радянського/російського виробництва. Призначений для ураження відкритих вогневих точок, легкоброньованої та автомобільної техніки, знищення солдат противника на відкритому просторі та у замкнених приміщеннях.
Боєприпас — оперена металева капсула аеродинамічної форми, заповнена термобаричною/запальною/димовою сумішшю з детонатором інерційної дії. За фугасною дією 93-мм РПВ «Джміль» не поступається 122-152-мм артилерійським снарядам. Максимальна дальність стрільби – 1000 м, ефективна (прицільна) – 600-800 м.
Найефективнішим вважається, якщо заряд потрапляє в замкнутий простір. Наприклад, дзот або інше зміцнення. У зоні ураження відбувається різкий перепад тиску, і все живе гине. Ця особливість пояснює чому виконавці обрали саме цю зброю.

"Утро начинается с хороших новостей": У Донецьку терориста "Гіві" підірвали у власному кабінеті, - Бутусов (фото, відео) "Утро начинается с хороших новостей": У Донецьку терориста "Гіві" підірвали у власному кабінеті, - Бутусов (фото, відео) Reviewed by віталій on 09:58 Rating: 5