АКТУАЛЬНО

[5]

Турчинов доручив військовим під Авдіївкою підготуватися до наступу окупантів





Секретар РНБО України наголосив, що ситуація в Авдіївській промзоні і в самій Авдіївці залишається небезпечною. Крім того, українським військовим доручено підготувати контрнаступ.

Олександр Турчинов. Фото:iPress.ua

Секретар РНБО України Олександр Турчинов доручив військовим в районі Авдіївки підготуватися до наступу з боку російських військ. Про це повідомляє прес-служба РНБО,
передають    patrioty.org.
Крім того, доручено підготувати контрнаступ.

"Перед військовими поставлено завдання щодо уточнення оперативних планів при проведенні наступальних операцій російськими гібридними військами з урахуванням підготовки ефективних контрнаступальних дій", - повідомляє прес-служба.

Секретар РНБО України наголосив, що ситуація в Авдіївській промзоні і в самій Авдіївці залишається небезпечною. "Навіть сьогодні, - зазначив він, - з п'ятої до дев'ятої ранку російські гібридні війська здійснили чотири штурми наших позицій. У проміжках між штурмами вони здійснювали потужні обстріли з використанням РСЗВ "Град". Постраждало і саме місто Авдіївка - зруйновано 20 цивільних будівель".

Секретар РНБО України також працював на передовій лінії оборони, в Авдіївській промзоні, де відбуваються активні бойові зіткнення.

На передньому рубежі оборони Турчинов, поспілкувавшись з офіцерами і солдатами, перевірив забезпеченість позицій наших військових, звернув особливу увагу на питання захисту і забезпечення особового складу з урахуванням виконання бойових завдань при несприятливих погодних умовах, зокрема, в умовах низьких температур.

Під час відвідування зони АТО Турчинов зазначив, що системні провокації відбувалися в багатьох місцях уздовж всієї лінії зіткнення. "Здійснюються активні обстріли наших позицій і спроби атакувати наші оборонні рубежі. Ворог, крім забороненої мінськими угодами важкої артилерії і мінометів, почав активно застосовувати танкові підрозділи і реактивні системи залпового вогню", - сказав він, додавши, що в більшості випадків вогонь ведеться "підступно з житлових кварталів окупованих міст ".
Турчинов доручив військовим під Авдіївкою підготуватися до наступу окупантів Турчинов доручив військовим під Авдіївкою підготуватися до наступу окупантів Reviewed by віталій on 19:01 Rating: 5