АКТУАЛЬНО

[5]

ПОРОШЕНКО ЗМІНИВ ВИСОКОПОСАДОВЦІВ В КЕРІВНИЦТВІ СБУ




Глава держави звільнив ряд посадовців.


Президент України Петро Порошенко призначив начальником департаменту контррозвідки СБУ Олексія Петрова і змінив керівників в управлінь СБУ в Херсонській, Сумській, Миколаївській, Тернопільській та Запорізькій областях.

Про це інформує ТСН із посиланням на сайт Адміністрації президента.
передає   ukrnato
Так, начальником управління СБУ в Херсонській області призначено Данила Доценка; в Сумській області – Владислава Косинського; в Миколаївській області – Олексія Ляха; в Тернопільській області – Віталія Найду (звільнений з посади начальника департаменту контррозвідки СБУ); в Запорізькій області – Олександра Хілька.

Також пезидент призначив Олександра Климчука начальником департамент контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ і Віктора Кононенка – начальником департаменту захисту національної державності СБУ (замість звільненого з цієї посади Анатолія Дублика – ред).

Також президент звільнив з посади начальника управління СБУ в Херсонській області Олега Зубкова; в Сумській області – Юрія Гончарова; в Миколаївській області – Олександра Калініна; в Тернопільській області – Олексія Ушанова; в Запорізькій області – Олександра Шмитька.

Президент України Петро Порошенко призначив Івана Куцика керівником Державного управління справами.

Ще одним указом Порошенко звільнив Куцика з посади заступника керівника Державного управління справами.
ПОРОШЕНКО ЗМІНИВ ВИСОКОПОСАДОВЦІВ В КЕРІВНИЦТВІ СБУ ПОРОШЕНКО ЗМІНИВ ВИСОКОПОСАДОВЦІВ В КЕРІВНИЦТВІ СБУ Reviewed by віталій on 20:47 Rating: 5