АКТУАЛЬНО

[5]

Міністр Розенко своєю гучною заявою розлютив усіх українців





Розенко підкреслив, що всі песимістичні прогнози щодо “катастрофічних наслідків” від підвищення мінімальної заробітної плати не виправдалися, 
передає    zvistka.net


У лютому 2017 року кількість безробітних в Україні зменшилася на 60 тис. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, сказав віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

“На сьогоднішній день ми констатуємо зменшення кількості безробітних у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зокрема, якщо брати в цьому році, зараз у мене остання статистика, станом на сьогодні, на лютий: в центрах зайнятості стоять на обліку 430 тис. безробітних. У той же час рік тому стояли на обліку 490 тис. тобто на 60 тис. за перші місяці цього року, абсолютно позитивно, що на 60 тис. менше безробітних стоїть на обліку в центрах зайнятості, ніж було в минулому році”, – зазначив він.

Розенко підкреслив, що всі песимістичні прогнози щодо “катастрофічних наслідків” від підвищення мінімальної заробітної плати не виправдалися. “Це абсолютно виправданий крок. Це показує тільки одне – що рівень і якість життя українців поступово будуть зростати”, – заявив він. Згідно з даними Держслужби статистики, в січні 2017 року в Україні було 429 тис. безробітних.

При цьому в грудні 2016 року таких було 390,8 тис., а в лютому 2016 року – 508,2 тис., повідомляє відомство. З 1 січня 2017 року мінімальна зарплата в Україні збільшилася до 3,2 тис. грн. 11 січня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що Кабінет Міністрів створить робочі групи, які будуть моніторити ситуацію з виплатами заробітної плати українцям.
Міністр Розенко своєю гучною заявою розлютив усіх українців Міністр Розенко своєю гучною заявою розлютив усіх українців Reviewed by віталій on 15:52 Rating: 5