АКТУАЛЬНО

[5]

Представники ОБСЄ допомагають терористам ховати заборонену зброю і техніку





У ділянках, де приховують велику кількість техніки, росіяни встановлюють помилкові знаки нібито про "мінування ділянки".

ОБСЄ. Фото: "5 канал"

Російські спостерігачі ОБСЄ, які працюють на Донбасі, всіляко допомагають окупаційним військам. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook лідер "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук, представники від Росії допомагають бойовикам вчасно заховати місця розташування озброєння, яке заборонено мінськими угодами, а також техніки.
 Про це повідомляють   patrioty
Під час інспекції, яку проводять монітори ОБСЄ, російські представники кажуть, коли необхідно припинити обстріли ЗСУ і населених пунктів. Тимчук навів приклади подібних втручань з боку російських моніторів. Так, коли прибув з інспекцією заступник СММ ОБСЄ в Україні А. Хуг, на ділянках відповідальності "11 омсп", "7 омсбр" і "3 омсбр", командувач 1-го армійського корпусу "ДНР" віддав наказ на тимчасове припинення вогню.

По всьому шляху слідування моніторів були встановлені додаткові патрулі, а також помилкові знаки, які інформували про мінування деяких ділянок. Насправді на цих ділянках бойовики розмістили велику кількість озброєння і військової техніки.
Представники ОБСЄ допомагають терористам ховати заборонену зброю і техніку Представники ОБСЄ допомагають терористам ховати заборонену зброю і техніку Reviewed by віталій on 11:21 Rating: 5