АКТУАЛЬНО

[5]

Відео. Школяр з Авдіївки підкорив мережу своїми планами на майбутнє


"Ходимо в школу, навіть якщо обстріли. Я раніше в цій школі вчився, але після обстрілів нас перевели" - розповідає 14 річний житель Авдіївки Ілля Устюжанін.
Хлопець вийшов вигуляти собаку в центрі міста у дворі своєї колішньої школи, яка зараз слугує складом гуманітарної допомоги.
 Сообщает  goruzont

За словами Іллі до обстрілів в останні кілька днів уже звикли.


"Найстрашніше було рік тому. Ми з хлопцями пішли грати в футбол. Свист, вибух, порох, все як у тумані. Ми побачили хлопця в крові, потрапив осколок. Він вижив. Але тоді я по-справжньому дуже злякався" - згадує події минулого року 8-класник.

"Газ є. Нещодавно відключили воду, це тому, що немає електрики, - каже.

Улюблений предметами в школі вважає географію та українську мову, але після з акінчення 9 класу планує стати військовим.

"Хочу після 9-го класу піти вчитися в ліцей Богуна (Київський військовий ліцей імені Івана Богуна ). Піду захищати Україну. Якщо всі будуть так сидіти в Авдіївці, як зараз, то нічого не зміниться. Треба щось робити. Тоді будуть зміни" - каже на прощання.
Відео. Школяр з Авдіївки підкорив мережу своїми планами на майбутнє Відео. Школяр з Авдіївки підкорив мережу своїми планами на майбутнє Reviewed by віталій on 21:56 Rating: 5