АКТУАЛЬНО

[5]

РЕАКЦІЯ ІЗ-ЗА КОРДОНУ...КОМПАНІЮ АХМЕТОВА ВАРТІСТЮ €656 МЛН ЗАБЛОКОВАНО




Окружний суд Нікосії (Кіпр) виніс рішення про тимчасове блокування акцій місцевої компанії, яка належить Ринату Ахметову, на суму €656 млн.
Про це повідомляє Ліга.  передає   okokarpat
Рішення про заморозку акцій винесено за позовом іншої кіпрської компанії, в рамках суперечки з продажу державної української телекомунікаційної компанії за €830 млн.
Кіпрська компанія UA Telecominvest, створена у жовтні 2012 року, купила у EPIC Telecom Invest 100% уставного капіталу ЕСУ (основний акціонер Укртелекому. - Gazeta.ua), отримавши контроль над 92,7906% акцій держкомпанії Укртелеком.
У Фонді держмайна України тоді заявили, що не знали про зміну власника. Компанія ЕСУ в 2010 році виграла тендер на продаж Укртелекому за ₴10,6 млрд.

У прес-службі холдингу СКМ Ахметова підтвердили корреспонденту ЛІГА.net наявність суперечки. "Дійсно, на даний момент триває суперечка. Ми не можемо коментувати її деталі до закінчення справи. Зараз це не впливає на комерційну діяльнсть СКМ. Інформація про арешт банківських рахунків СКМ чи Рината Ахметова не відповідає дійсності", - заявили у перс-службі.
РЕАКЦІЯ ІЗ-ЗА КОРДОНУ...КОМПАНІЮ АХМЕТОВА ВАРТІСТЮ €656 МЛН ЗАБЛОКОВАНО РЕАКЦІЯ ІЗ-ЗА КОРДОНУ...КОМПАНІЮ АХМЕТОВА ВАРТІСТЮ €656 МЛН ЗАБЛОКОВАНО Reviewed by віталій on 11:15 Rating: 5