АКТУАЛЬНО

[5]

"За таке треба бить!" Українська журналістка розщепила Надію Савченко на атоми після її сканадальної заяви на 112 каналі


Є така особа Надя Савченко.
Вона позиціонує себе як жінку, і як офіцера ЗСУ.  передає   viche.net.ua


Насправді є ні першим, ні іншим.
І дуже соромно, що минулі роки цю істоту осипали регаліями, званнями і коштовною землею в Голосіївському районі.
Так соромно, що поки на Майдані тривали панахиди за загиблими воїнами в Авдіівці, це привілейована особа сходила на Hard Talk і ляпнула наступне, коли її питали, чого сталося загострення на "промці".


"Російська техніка, яка підтягується, це не було заплановано, щоб нападати. Це для того, щоби відбивати агресію української сторони", -- ляпнула істота.

Фак! За тиждень 10 загиблих, під 70 поранених. І хоча увага ЗМІ прикута лиш до проблем прифронтової зони, справжня війна поруч.

Мій батько їздив у Чуднів до родичів. Повідомив печальну статистику: 100 осіб служить на контракті, 20 уже поховали. Це надто багато для районного центру на шість тисяч осіб.

Тепер знатиму, що росіяни стріляють градами зі спальних районів Донецька по Авдіівці, бо всі оці контрактники із Полісся агресори.

За таке треба бить і не зважать, що спікерша записана в паспорті, як жінка. 
"За таке треба бить!" Українська журналістка розщепила Надію Савченко на атоми після її сканадальної заяви на 112 каналі "За таке треба бить!" Українська журналістка розщепила Надію Савченко на атоми після її сканадальної заяви на 112 каналі Reviewed by віталій on 14:58 Rating: 5