АКТУАЛЬНО

[5]

Волонтер: ТРИВОЖНА ІНФОРМАЦІЯ по блокаді: На жаль - номери Хлопці зафіксувати не встигли, але інформація 1000%!


Волонтер, журналіст та громадський діяч Назар Приходько на своїй сторінці у фейсбук повідомив тривожну інформацію по блокаді.

"Блискавка по блокаді: Сообщает goruzont

Скрізь на підході до місця дислокації Блокувальників - підсилені наряди МВС та Нацгвардії. Зупиняють, перевіряють все, доходячи до ІМЕІв смарт- та мобільних телефонів, кладуть на землю, допитують приналежність до Добробатів, навіть якщо ти в цивільному, або Волонтер по формі. Від Ізюму до редуту на Бахмуті - 8 таких підсилених блокпостів і на КОЖНОМУ зупинка та особистий догляд.


Плюс, в бік редуту рухається повний автобус КИЇВСЬКОГО КОРДу. На жаль - номери Хлопці зафіксувати не встигли, але інформація 1000%! Слава Богу - Хлопці вже на місці, але відчуття, що готується якась масштабна дія проти Героїв Другого фронту - не покидає."
Волонтер: ТРИВОЖНА ІНФОРМАЦІЯ по блокаді: На жаль - номери Хлопці зафіксувати не встигли, але інформація 1000%! Волонтер: ТРИВОЖНА ІНФОРМАЦІЯ по блокаді: На жаль - номери Хлопці зафіксувати не встигли, але інформація 1000%! Reviewed by віталій on 21:08 Rating: 5