АКТУАЛЬНО

[5]

Аваков наказав готуватись до зачистки Донбасу (відео)



Спецпідрозділи поліції України мають бути готовими в цьому році зачистити поки окуповані території Донбасу, аби вийти на кордон із Росією в 2017 році, заявив глава МВС.
 передає   u-news.com.ua
 Завдання готуватись «прямо зараз» Аваков поставив Нацгвардії та іншим спецпідрозділам, а насамперед – прикордонникам. Про це міністр сказав сьогодні під час колегії Держприкордонслужби України. Міністр внутрішніх справ України заявив, що у цьому році постане завдання вийти на міжнародно визнаний державний кордон України на Донбасі, а у подальшому – вже і Криму. Він підкреслив, що це не буде довгострокова місія, адже після розробки плану і постановки задачі протягом 2-х тижнів необхідно буде забезпечити контроль над державним кордоном України. «Це не моє пропагандистське висловлювання або якась ідея фікс.
 Це реальність з якою нам невдовзі доведеться зіштовхнутись і держава має розраховувати на вашу готовність до рішучих дій і волі до забезпечення цього процесу», – сказав Аваков українським прикордонникам.


©
Аваков наказав готуватись до зачистки Донбасу (відео) Аваков наказав готуватись до зачистки Донбасу (відео) Reviewed by віталій on 18:11 Rating: 5