АКТУАЛЬНО

[5]

“ПОДИВІТЬСЯ НА УКРАЇНУ ТА КРИМ”: ТРАМП ЗАТІЯВ СУПЕРЕЧКУ З ГОЛОВОЮ ЦРУ ЧЕРЕЗ РОСІЮ


Чинний глава Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Джон Бреннан звинуватив обраного президента США Дональда Трампа в тому, що він не розуміє загроз, які виходять від Росії.
Відповідна заява була зроблена в ефірі Fox News.  передаєhttp://intermarium.com.ua
“Я не думаю, що у нього (Трампа. – Ред.) є повне розуміння російських можливостей і дій, які вони здійснюють по всьому світу”, – сказав Бреннан.
Він також додав, що Трампу не вистачає “повної оцінки” агресії Росії і того, чому президент США Барак Обама ввів санкції щодо Кремля за втручання у вибори американського лідера в 2016 році.
“Містер Трамп повинен розуміти, що виправдання Росії – це дорога, якою треба йти дуже і дуже обережно”, – зазначив голова ЦРУ.
У свою чергу, обраний президент Сполучених Штатів перерахував конфлікти в світі, зокремаі анексію Криму та війну в Сирії, які мали місце під час правління нинішньої влади США.
“Чинний голова ЦРУ Джон Бреннан звинуватив обраного президенти Трампа в тому, що він не розуміє повною мірою загрози, які виходять від Росії. О, гірше не придумаєш – просто подивіться на Сирію, Крим, Україну і нарощування російського ядерного потенціалу. Недобре!” – написав він у своєму мікроблозі в Twitter.

.@FoxNews "Outgoing CIA Chief, John Brennan, blasts Pres-Elect Trump on Russia threat. Does not fully understand." Oh really, couldn't do...
much worse - just look at Syria (red line), Crimea, Ukraine and the build-up of Russian nukes. Not good! Was this the leaker of Fake News?


“ПОДИВІТЬСЯ НА УКРАЇНУ ТА КРИМ”: ТРАМП ЗАТІЯВ СУПЕРЕЧКУ З ГОЛОВОЮ ЦРУ ЧЕРЕЗ РОСІЮ “ПОДИВІТЬСЯ НА УКРАЇНУ ТА КРИМ”: ТРАМП ЗАТІЯВ СУПЕРЕЧКУ З ГОЛОВОЮ ЦРУ ЧЕРЕЗ РОСІЮ Reviewed by віталій on 12:57 Rating: 5