АКТУАЛЬНО

[5]

Трамп розповів про плани щодо санкцій проти Росії





Новообраний президент США Дональд Трамп не збирається негайно скасовувати антиросійські санкції, прийняті адміністрацією його попередника. Однак він не виключає такої можливості.
Новину американський лідер повідомив в інтерв'ю Wall Street Journal, передає http://goruzont.blogspot.com

У Трампа запитали про його плани щодо антиросійських санкцій і він відверто відповів на питання. За його словами, обмеження будуть зберігатися, «принаймні, протягом якогось періоду часу». Проте, він не виключає їх повного скасування згодом.

«Якщо ви ладнаєте, і Росія дійсно допомагає нам, навіщо комусь санкції, якщо цей хтось робить дійсно хороші речі», - пояснив американський лідер.

Допускає Трамп і скасування тих санкцій, які були прийняті Обамою в зв'язку зізвинуваченням Росії в кібератаках на США. Свою позицію він аргументував тим, що країна може виявитися дуже корисною в боротьбі з тероризмом і сприятиме досягненню важливих для США цілей. Очевидно, остаточне рішення він прийме після зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним.

«Я розумію, що вони хотіли б зустрітися. І я абсолютно не проти », - запевнив Трамп.
Трамп розповів про плани щодо санкцій проти Росії Трамп розповів про плани щодо санкцій проти Росії Reviewed by віталій on 12:03 Rating: 5