АКТУАЛЬНО

[5]

У ПОЛЬЩІ ПОБИЛИ СТУДЕНТІВ З УКРАЇНИ





У польському місті Ряшів побили групу студентів з України, які навчаються в місцевому ВНЗ. Інцидент трапився у суботу, 21 січня. Як інформує поліція Ряшева, близько 15:30 українські студенти повертались з навчання у гуртожиток. Дорогою їх зупинили п’ятеро молодих чоловіків і запитали студентів звідки вони походять і про те, кому належить Львів – Україні чи Польщі. Потім нападники назвали студентів бандерівцями і побили їх.
передає     intermarium.com.ua
У результаті сутички студенти отримали побої, які не загрожували їхньому життю та здоров’ю. Прокуратура кваліфікувала справу як побиття на національному ґрунті.

Поліція швидко з’ясувала особи нападників за допомогою камер моніторингу, які зафіксували напад на студентів. Ними виявились мешканці Ряшева віком від 18 до 20 років. Усіх п’ятьох молодиків затримали, вони визнали свою вину. Під час процедури пізнання студенти підтвердили, що п’ятеро затриманих побили їх.

Поліція передала справу до окружної прокуратури Ряшева, де нападникам оголошено підозру про побиття на національному ґрунті. Їм загрожує до 5 років ув’язнення. Підозрюваних відпустили під нагляд поліції.
У ПОЛЬЩІ ПОБИЛИ СТУДЕНТІВ З УКРАЇНИ У ПОЛЬЩІ ПОБИЛИ СТУДЕНТІВ З УКРАЇНИ Reviewed by віталій on 16:24 Rating: 5