АКТУАЛЬНО

[5]

НЕСПОДІВАНО: РОЗЛЮЧЕНИЙ ЖИРИНОВСЬКИЙ ВІДДАВ КРИМ УКРАЇНІ (ВІДЕО)





Володимир Жириновський після спроби ведучого Соловйова його виправити роздратовано крикнув і заявив, що сказав так для прикладу і, мовляв, не треба його вчити.

Лідер російської Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський в ефірі російської програми «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим» визнав окупований Крим частиною України, передають      globalpress.in.ua
«…Закончить эту тему, закрыть. Крым, чтобы все забыли, Украину, чтобы все забыли, чтобы на карте надо было показывать, где это — Киев, Донбасс, Крым», — заявив він.

Також напередодні Жириновський запропонував переселити російських пенсіонерів і фрілансерів до Магадана та інших депресивних міст, де пустують квартири.

На його думку, першим усе одно де перебувати, а фрілансери можуть працювати звідки завгодно. У такий спосіб політик хоче звільнити місця у жвавих містах для молоді, яка хоче працювати і для якої є такі пропозиції.
НЕСПОДІВАНО: РОЗЛЮЧЕНИЙ ЖИРИНОВСЬКИЙ ВІДДАВ КРИМ УКРАЇНІ (ВІДЕО) НЕСПОДІВАНО: РОЗЛЮЧЕНИЙ ЖИРИНОВСЬКИЙ ВІДДАВ КРИМ УКРАЇНІ (ВІДЕО) Reviewed by віталій on 13:42 Rating: 5