АКТУАЛЬНО

[5]

А КОЛИ СУДИТИМУТЬ ЯЦЕНЮКА І ГРОЙСМАНА? Екс-прем’єра Греції судитимуть за невиконані обіцянки!



Колишнього прем’єр-міністра Греції Йоргоса Папандреу 19 січня будуть судити за неправдиві заяви напередодні виборів про економічну ситуацію в країні і твердження, що для виконання передвиборних обіцянок в бюджеті «гроші є».
передаєhttp://newsgood.com.ua
Позов до суду подав капітан третього рангу у відставці Панайотіс Стаматіс, який вимагає від колишнього голови партії ПАСОК виплатити 260 тисяч євро плюс відсотки в якості компенсації за моральну шкоду, заподіяну Папандреу, і «незаконне порушення прав у зв’язку з передвиборними обіцянками, що не були виконані».
Стаматіс подав і позов із звинуваченнями колишнього прем’єр-міністра в державній зраді, обмані виборців і поширенні неправдивої інформації, звинувачення, які караються позбавленням волі на строк від трьох місяців до довічного позбавлення волі.
А КОЛИ СУДИТИМУТЬ ЯЦЕНЮКА І ГРОЙСМАНА? Екс-прем’єра Греції судитимуть за невиконані обіцянки! А КОЛИ СУДИТИМУТЬ ЯЦЕНЮКА І ГРОЙСМАНА? Екс-прем’єра Греції судитимуть за невиконані обіцянки! Reviewed by віталій on 08:53 Rating: 5