АКТУАЛЬНО

[5]

В середині тижня в Україну повернуться морози - Укргідрометцентр





Однак похолодання триватиме недовго - вже 28-го січня поступово почнеться підвищення температури.
Ілюстрація:Корреспондент.net

До середини тижня по всій Україні очікується істотне зниження температури. Про це повідомила начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко, передають   patrioty.org.ua    з посиланням на Інтерфакс.

"25 січня вдень похолоднішає - протягом доби до -1-7 градусів. У ніч на 26-е і 27-е - дуже холодно. Температура вночі опуститься до -15 градусів, місцями -20 градусів. На сході країни до -24 градусів . Денна температура до -5-10 градусів", - повідомила Савченко.


У Києві, за даними Укргідрометцентру 25 січня вдень очікується -3-5 градусів, 26-го і 27-го до -15-17 градусів вночі, вдень температура буде триматися на позначці -8-10 градусів.

У Гідрометцентрі відзначили, що таке похолодання триватиме недовго - вже 28-го січня поступово почнеться підвищення температури.







У той же час синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook зазначила, що у вівторок, 24 січня, на півночі України очікується сніг, а вже 25 січня сніг охопить більшість областей України та посилиться вітер.

"А ось з опадами будуть зміни. На північному сході від України розташувався циклон, який торкнеться невеликим мокрим снігом північної частини України. Опади ймовірні ще, крім північних областей, на Волині, Рівненщині, Полтавській і Харківській областях. Так що ... голови можуть відчути ці коливання атмосферного тиску. У Києві завтра також періодично невеликий мокрий сніг, вночі невеликий мороз. Вдень у вівторок близько нуля", - написала вона.
В середині тижня в Україну повернуться морози - Укргідрометцентр В середині тижня в Україну повернуться морози - Укргідрометцентр Reviewed by віталій on 18:42 Rating: 5