АКТУАЛЬНО

[5]

Українська мінімалка не викликала довіри у Європи




Підвищення рівня мінімальних доходів українців здивувало міжнародних фінансових експертів.  пишеhttp://optimistua.blogspot.com
За його словами, це стало несподіванкою для кожного фінансового фахівця, адже таких калькуляцій раніше не було. Він також наголосив, що перш ніж робити якісь висновки, варто подивитися на розвиток ситуації у майбутньому.

На думку Бальцеровича, таким чином не можна одразу покращити економічний рівень життя населення, адже подібні реформи варто запроваджувати поступово.

Експерт відзначив, що на даний час можливо змінити ситуацію тільки за рахунок розвитку приватного бізнесу, тобто перш за все потрібно зробити умови для підприємців більш лояльними. Втім, для цього знадобиться чимало коштів та значний період часу, але тільки таким чином можливо підвищити економіку України.

Крім того, розвиток бізнесу допоміг би укріпити позиції на європейському ринку, а також підвищити рівень довіри інвесторів, котрі почали б активніше вкладати гроші у вітчизняні проекти.
Українська мінімалка не викликала довіри у Європи Українська мінімалка не викликала довіри у Європи Reviewed by віталій on 12:18 Rating: 5