АКТУАЛЬНО

[5]

НІЧОГО СВЯТОГО, ТІЛЬКИ БІЗНЕС: В КРИМУ БАТЮШКА ВИРІШИВ ПРОДАТИ ХРАМ І “ЗВАЛИТИ” ЗА КОРДОН


В окупованому Сімферополі батюшка вирішив продати житловий будинок з приватним православним храмом.
Таке оголошення з’явилося в інтернеті на одному з сайтів з оголошеннями, пише КП.

За дев’ять соток землі, на яких розташовується двоповерховий будинок з п’ятьма кімнатами (загальна площа 203 “квадрата”, житлова – 120 “квадратів”), а також храм, продавець хоче майже 1,4 млн доларів.
“Продається приватний будинковий комплекс: житловий будинок з приватним православним храмом. Все упорядковано: комунікації, супутникове ТБ, інтернет, натуральні меблі, побут.техніка, ландшафтний дизайн. Об’єкт під охороною. Всі правовстановлюючі документи. Все це знаходиться на об’їзній дорозі, на трасі мирне – Дубки “, – написано в оголошенні.
Як виявилося, будинок з храмом продає місцевий батюшка.
“Храм був завжди відкритий для прихожан. Тут проводилися різні церковні служби. Тому власник будинку сподівається, що покупцем стане розуміюча людина (пов’язана з Богом). Причина продажу – переїзд за кордон. Це Храм святителя Стефана, архієпископа Сурозького. Настоятель – протоієрей Григорій Коцюк “, – сказав ріелтор, який займається продажем.
У мережі здивовані подібним продажем, тому що не відомо, за які кошти було збудовано храм.

НІЧОГО СВЯТОГО, ТІЛЬКИ БІЗНЕС: В КРИМУ БАТЮШКА ВИРІШИВ ПРОДАТИ ХРАМ І “ЗВАЛИТИ” ЗА КОРДОН НІЧОГО СВЯТОГО, ТІЛЬКИ БІЗНЕС: В КРИМУ БАТЮШКА ВИРІШИВ ПРОДАТИ ХРАМ І “ЗВАЛИТИ” ЗА КОРДОН Reviewed by віталій on 21:23 Rating: 5