АКТУАЛЬНО

[5]

«А ви на якій посаді працювали?» - Гройсман різко осадив Омеляна




Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розкритикував конфлікт, що виник між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та головою ПАТ "Укрзалізниця" Войцехом Балчуном, розповідає 24tv передает goruzont
Гройсман підтримав Балчуна та зауважив, що він має досвід роботи у цій сфері.

Також він запитав в Омеляна, де той працював останніх 5 років, натякнувши, що його компетентність у сфері діяльності залізниці під питанням.

При цьому міністр додав, що у випадках, коли йому бракує компетенції він звертається до експертів.

"Я хочу підкреслити, що міністр – це важлива особистість, яка повинна допомогти, підтримати і привести до успіху. Міністр не може дозволяти собі особистих відносин до підлеглих ... А чвари залишайте вдома. Коли краватку одягаєте, виходьте з дому на роботу – чвари покладіть на поличку", – сказав Гройсман.



Нагадаємо, Омелян і Балчун під час засідання Кабміну обмінялися критичними висловлюваннями. Балчун сказав, що за минулий рік "Укрзалізниця" отримала понад 300 мільйонів гривень прибутку. А Омелян зауважив, що це не пов’язано з реформами, а зі збільшеними тарифами.
«А ви на якій посаді працювали?» - Гройсман різко осадив Омеляна «А ви на якій посаді працювали?» - Гройсман різко осадив Омеляна Reviewed by віталій on 12:54 Rating: 5