АКТУАЛЬНО

[5]

Гройсман пообіцяв, що «2017 року українці відчують позитивні зміни»




11 січня під час засідання уряду Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що КМУ цього року робитиме усе необхідне для того, щоб покращити якість життя українців. 

«Я хотів би підкреслити, що люди мають відчувати зміни. Я хочу підкреслити, що уряд України і я особисто як Прем'єр-міністр 2017 року зробимо усе залежне від нас для того, щоб ви відчули позитивні зміни у своєму житті», − підкреслив Гройсман, передає http://zolotislova.blogspot.com

Крім того, він запевнив, що при цьому головними є не статистичні дані зростання, а саме те, як живуть люди, які у них є проблеми і як їм можна практично допомагати.


Також він нагадав, що 2017 року суттєво збільшать заробітні плати учителям, лікарям, працівникам Державної служби з надзвичайних ситуації, а мінімальна заробітна плата збільшена у цілому до 3200 гривень. 


За словами Прем'єр-міністра, цьогоріч головний виклик для влади – це боротьба з бідністю. 


Так, для підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень у Держбюджеті-2017 для працівників бюджетної галузі виділено 40 мільярдів гривень, що, за словами очільника КМУ, є достатнім для забезпечення своєчасної виплати зарплат.


У зв’язку з цим віце-прем'єр-міністр Павло Розенко закликав громадян звертатися до урядового контактного центру, якщо будуть випадки невиплати заробітної плати чи відмови від підвищення мінімалки.


У свою чергу Гройсман пообіцяв: «Якщо хтось щось не розуміє, ми одразу і дуже швидко пояснимо, як треба нараховувати заробітну плату».
Гройсман пообіцяв, що «2017 року українці відчують позитивні зміни» Гройсман пообіцяв, що «2017 року українці відчують позитивні зміни» Reviewed by віталій on 09:39 Rating: 5